Om mig som Reikiterapeut

Min viktigaste uppgift som Reikiterapeut är att förbereda dig så att den Universella livsenergin kan verka på ett så effektivt sätt som möjligt under behandlingen. Jag vill att du ska känna dig fullständigt trygg och känna tillit till att jag alltid vill dig väl och aldrig skulle döma dig eller dina livsval.

En Reikiterapeut verkar under sekretess och får aldrig berätta för någon annan om något som rör behandlingen eller om personen som mottar behandlingen.

Under behandlingen kan jag ibland få till mig olika budskap i form av råd som är menade att främja mental, psykisk, fysisk eller emotionell utveckling hos dig. Dessa budskap kommer från dina, mina eller de högre dimensionernas andliga vägledare, för att du ska kunna få del av det högsta bästa för dig.

Skulle det komma upp krävande budskap där jag får till mig att du ska eller måste göra vissa saker, så vet jag att dessa budskap inte är för det högsta bästa och kommer från jordbundna andar eller ditt eller mitt ego, och jag för dem inte vidare till dig. Högre stående vägledare skulle aldrig vilja påtvinga dig något du själv inte är redo eller i balans för att genomföra. Den fria viljan är den gåva vi fått som står över allt annat.

Inför behandlingen kommer jag att rena det rum där vi ska genomföra behandlingen så att inget gammalt skräp av dåliga energier finns kvar. Du ska också veta om att jag förbereder dig och mig själv inför behandlingen genom att jorda oss. Vad jordning är och varför det är viktigt att vara jordad kan du läsa mer om på min Facebook-sida ”Reiki – Hands of healing” eller på min hemsida www.handsofhealing.se.

Du kommer att vara fullt påklädd under hela behandlingen och jag kommer aldrig vidröra privata delar av kroppen som kön eller brösten på kvinnor. Det enda du behöver tänka på är att försöka vara fullkomligt avslappnad och njuta av en lugn och behaglig stund, där du får ta del av den Universella livsenergin som kommer att strömma genom dig under hela behandlingen.

En Reikibehandling går alldeles utmärkt att utföra utan att jag rör vid din kropp, men mest effektiv blir behandlingen vid fysisk kontakt. Jag kommer fråga dig särskilt inför varje behandling om jag får lov att vidröra dig. Behandlingen ska vara en behaglig upplevelse. Därför ska du också känna dig trygg med att när som helst under behandlingen säga ifrån om något inte känns bra. Jag kommer aldrig ta illa upp eller tycka att du är märklig eller besvärlig.

Återigen vill jag påminna dig om att jag alltid vill dig väl och att jag vill förmedla min förmåga som en kärlekshandling. Så känn dig välkommen till mig i vackra och rofyllda Sävelycke, Jörlanda – Home of Reikihealing. Vänliga hälsningar Carin, Hands of healing

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *