Om mig som Reikihealer

Min viktigaste uppgift som Reikiterapeut är att förbereda dig så att den Universella livsenergin kan verka på ett så effektivt sätt som möjligt under behandlingen. Jag vill att du ska känna dig fullständigt trygg och känna tillit till att jag alltid vill dig väl och aldrig skulle döma dig eller dina livsval.

En Reikiterapeut verkar under sekretess och får aldrig berätta för någon annan om något som rör behandlingen eller om personen som mottar behandlingen.

Inför behandlingen kommer jag att rena det rum där vi ska genomföra behandlingen så att inget gammalt skräp av dåliga energier finns kvar. Du ska också veta om att jag förbereder dig och mig själv inför behandlingen genom att jorda oss. Vad jordning är och varför det är viktigt att vara jordad kan du läsa mer om på min Facebook-sida ”Reiki – Hands of healing” eller här på bloggen.

Du kommer att vara fullt påklädd under hela behandlingen och jag kommer aldrig vidröra privata delar av kroppen som kön eller brösten på kvinnor. Det enda du behöver tänka på är att försöka vara fullkomligt avslappnad och njuta av en lugn och behaglig stund, där du får ta del av den Universella livsenergin som kommer att strömma genom dig under hela behandlingen.

En Reikibehandling går alldeles utmärkt att utföra utan att jag rör vid din kropp, men mest effektiv blir behandlingen vid fysisk kontakt. Jag kommer fråga dig särskilt inför varje behandling om jag får lov att vidröra dig. Behandlingen ska vara en behaglig upplevelse. Därför ska du också känna dig trygg med att när som helst under behandlingen säga ifrån om något inte känns bra. Jag kommer aldrig ta illa upp eller tycka att du är märklig eller besvärlig.

Återigen vill jag påminna dig om att jag alltid vill dig väl och att jag vill förmedla min förmåga som en kärlekshandling. Så känn dig välkommen till mig i vackra och rofyllda Sävelycke, Jörlanda – Home of Reikihealing.

SE HUR JAG KAN HJÄLPA DIG!

Välj din behandling
Boka

Meditationsvideor
Vad är jordning och hur gör man?

Hur kan man göra för att jorda sig? Att jorda sig kan låta komplext och luddigt men det är inte svårt och du behöver ingenting annat än en egen stund gärna utomhus, gärna i naturen och gärna barfota och faktiskt, hur märkligt det än kan låta, att använda din kreativa förmåga till fantasi!

Meditation för jordning

NOV 1
Fler meditationer

Meditation för nybörjare

DEC 1
Fler meditationer

Meditation - Affiramtioner